lördag 17 september 2011

Stucken av en saxofon

Har du någon gång blivit knivstucken av en saxofon?
Har du någon gång blivit knivstucken och viljat bli det igen?
Har du någon gång blivit knivstucken i hjärtat?

Den där känslan av kramp, gråtfärdighet och total maktlöshet som griper tag i kroppen. Kan man annat än att älska den? För samtidigt är den där känslan varm, lycklig och vacker. Jag pratar om att beröras utav något. Att känna något för något, att kunna relatera. En film med ett budskap som precis stämmer in på ens egna värderingar. En låt vars text handlar om dig. I vartenda ord.

Igår var jag på konsert. Hela dagen var en blandning mellan kaos och lycka. När man sedan på kvällen får det som man längtat efter under hela dagen så brister känslogränsen. Som så många gånger förut.
Att få höra låtar med texter som är så självklara är fantastiskt! Att få höra en saxofon som sticker dig i hjärtat vid varje  ton, det är också fantastiskt.

Får man gråta som gammal pojke/ung man? Klart man får. Även om det finns en del människor med ringa kunskap om livet som skulle se snett på det och också gör det när de får tillfälle.
Kan man inte gråta så har man inget att bry sig om. Jag tycker synd om de människorna. De känner varken sorg eller lycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar